Serevicii oferite

Utilajele pentru tencuieli mecanizate pe care le detinem sunt: Silent 300, PFT-G5 ce necesita curent de 380V, dar si utilaje Diesel. Materialele pentru tencuiala sunt alcatuite in principal din ciment, nisip si aditivi speciali, dar si materiale insacuite, cum ar fi: T-CREAM, MPA-35 etc. Cand se va alege materialul de tencuiala se va tine seama de tipul de tencuieli dorit ( tencuiala pe baza de ciment, pe baza ipsos sau cu mortare traditionale ) si se va respecta reteta si timpii de aplicare a mortarelor.

Inainte de a se tencui se vor pregati suprafetele de lucru, si anume: se vor taia sarmele ramase de la cofraje, la nevoie se vor grundui, pentru a nu aparea pete de rugina (tencuiala pe baza de ipsos) iar tamplaria va fi protejata. Proiectarea mortarului pe suprafata de lucru, se ajusteaza din duza si se va tine cont de debitul de aer si raportul apa/mortar. Este recomandat ca materialul sa fie insacuit si transportat pe paleti la punctul de lucru.

TINAND CONT DE TOATE ACESTEA, FIRMA NOASTRA EXECUTA TENCUIELI MECANIZATE DE CALITATE CU LUCRATORI CALIFICATI IN TENCUIELI SI ALTE FINISAJE INTERIOARE SAU EXTERIOARE.

VA STAM LA DISPOZITIE CU SFATURI, DETALII TEHNICE LEGATE DE EXECUTIA LUCRARILOR DE TENCUIELI SI A DIFERITELOR MATERIALE DE TENCUIT.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai multe